Eerstvolgende Bedenkdag wordt op deze site en via de denkstof nieuwsbrief bekend gemaakt

Een dag Bedenktijd, in gesprek over je verleden, heden en toekomst.

Sculpturen van denkers in de tuin

Je denkt al een tijdje na over hoe je je leven en loopbaan de komende jaren verder vorm wil geven. Je bent je ervan bewust dat de keuzes die je nu maakt tot een compleet ander leven kunnen leiden. Tijd misschien om een dag in goed gezelschap stil te staan bij waar je vandaan komt en waar je naar op weg bent. Met max 8 personen in dialoog, reflecteren en je toekomst verkennen. Een mogelijkheid om de koers in leven en loopbaan opnieuw vast stellen.

Met een inspirerend vraaggesprek helpt Denkstof je te bezinnen op je loopbaan. Waar je jezelf ongemerkt vastdenkt, opent de denkkracht van de groep nieuwe perspectieven. Oplossingen zijn in jou aanwezig, dit gesprek helpt om ze helder te krijgen. Onder leiding van twee geoefende gepreksleiders ga je een uitwisseling aan met mensen die begrijpen wat het is om verantwoordelijkheid te dragen of dagelijks leiding te geven.

Gesprekleiders

Marjoleine Vosselman

Marjoleine Vosselman is psycholoog. Naast haar werk als psychologiedocent in het hoger beroepsonderwijs, geeft zij vanuit trainingsbureau Zinproeverij trainingen en coaching op het gebied van zingeving en gespreksvoering. Samen met psycholoog Kick van Hout schreef zij het boek Zingevende gespreksvoering-helpen als er geen oplossingen zijn. In het najaar van 2016 verschijnt van haar hand het boek Pensioen in zicht.

Joris van Ooijen

Joris begon zijn loopbaan halverwege de jaren 70 als sociaal cultureel werker. Begin jaren 80 richtte hij in Drenthe het Linderveld op, een vormings- en ontwikkelingscentrum. Eind jaren 80 kwam hij ‘per toeval’ in de mediawereld terecht en bleef daar lang werkzaam als zelfstandig programma-ontwikkelaar en begeleider van creatieve denksessies. In 2006 richtte Joris Denkstof op, een organisatie die dialoogvormen ontwikkelt en onderzoekende gesprekken begeleidt. .