zondag 7 april

VERTEL!

Kom en vertel je verhaal. Vertel over wat je aan het hart gaat, wat je beroert. Vertel over wat je hebt meegemaakt, over wat diepe indruk heeft achtergelaten. Vertel een vrolijk, een bijzonder of een droevig verhaal.
Kom en Vertel je verhaal. Je hoeft echt geen begenadigd spreker te zijn om een bijzonder verhaal te hebben. Het moet geen pitch zijn, geen promotie, geen werving. Gewoon iets wat je graag wil delen met andere mensen.

Dit nieuwe initiatief van Denkstof zal elke eerste zondag van de maand plaatsvinden in Galerie de Marspoort -dus op zondag 7 april voor de eerste maal – tussen drie en vijf uur. Iedere keer is er plek voor drie verhalen. Je krijgt 12 minuten om je verhaal te doen. Dat is niet te kort en niet te lang. Je zult merken dat dat precies goed is. Heb jij een verhaal dat je graag wil delen stuur dan een mail met een korte toelichting, naam en mob nummer aan abel@denkstof.nl. En wil je niet spreken maar luisteren, je bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden, slechts je consumpties zijn voor eigen rekening.

De bedenkers van Vertel! zijn Marita Coppes, Abel de Vries en Joris van Ooijen die het op zich hebben genomen om Vertel! In de wereld te zetten en een vaste plaats in Zutphen te geven.